A+ A A-

Είναι το τζάκι αερίου ασφαλές; 

Απολύτως ναι: η ασφάλεια είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για φωτιά μέσα στο σπίτι. Ο αέρας καύσης λαμβάνεται από το εξωτερικό , μέσω ειδικής εισαγωγής αέρα, ώστε να μην αλλοιώνεται ποτέ η ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι. 
Το τζάκι είναι τόσο ασφαλές που συνιστάται επίσης για το υπνοδωμάτιο.  Δεν είναι ένα κανονικό γυαλί αλλά ένα κεραμικό γυαλί που αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Κανένας κίνδυνος ακόμη και υπό αυτήν την έννοια.


Θα με ζεστάνει το τζάκι αερίου;

Η ικανότητα θέρμανσης δεν είναι ο κύριος σκοπός του τζακιού αερίου, αλλά μπορεί να συμβάλει στη θέρμανση του σπιτιού.
Σε μερικές περιόδους, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μερικών ημερών το φθινόπωρο ή την άνοιξη, το τζάκι φυσικού αερίου καταφέρνει να δώσει στα
δωμάτια την ευχάριστη ζεστασιά χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το κύριο σύστημα θέρμανσης.
Τα τζάκια αερίου είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε το να μπορεί να διαχέει ζεστό αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Μπορεί το τζάκι αερίου να τοποθετηθεί και σε εξωτερικούς χώρους;

Φυσικά: το τζάκι φυσικού αερίου είναι επίσης ιδανικό για τοποθέτηση έξω από το σπίτι, ίσως κάτω από μια βεράντα ή στην ταράτσα μιας σοφίτας.
Σε αυτήν την περίπτωση, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, ειδικά αν το τζάκι έχει σχεδιαστεί για να είναι επενδυμένο με πέτρα ή σχιστόλιθο.


Μήπως το τζάκι αερίου ρυπαίνει; 

Στην πραγματικότητα, το τζάκι αερίου έχει πολύ χαμηλές εκπομπές, δεν παράγει σωματιδιακή ύλη ή λεπτή σκόνη, οπότε ακόμη και οι περιβαλλοντικές πτυχές γίνονται σεβαστές.


Πόσο κοστίζει το τζάκι αερίου; 

Το κόστος ενός εγκατεστημένου τζακιού είναι ωστόσο πολύ μεταβλητό, ανάλογα με το επιλεγμένο ένθετο και τα υλικά επένδυσης.
Κατά μέσο όρο, η τιμή ενός εγκατεστημένου τζάκι φυσικού αερίου είναι περίπου 3.500 - 6.500 ευρώ. Ακόμα κι αν κάναμε εκτιμήσεις στις οποίες, χάρη στη ρύθμιση και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, το κόστος ήταν πολύ υψηλότερο. 

 
 Μπορώ να προσαρμόσω το τζάκι αερίου μου;

Όπως με τα κανονικά τζάκια, Οι μονάδες αερίου διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ώστε να μπορούμε να τις προσαρμόσουμε σε υπάρχοντες χώρους. Επιπλέον, όλα είναι ρυθμιζόμενα σε ύψος, ώστε να έχουν ένα  ειδικό τζάκι με το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

 


 

Η ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ σας προσφέρει μια μοναδική και ολοκληρωμένη συλλογή από τζάκια αερίου , επιλεγμένα για να καλύψουν κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη. Τζάκια καθαρού σχεδιασμού ή συμπληρωματικά της θέρμανσης, για κλασικά περιβάλλοντα ή μοντέρνα σπίτια, εξοπλισμένα με συσκευές ασφαλείας και πιστοποίηση CE.

Χάρη στη συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένα τζάκια αερίου , σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τους χώρους σας.


Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στο για να βρείτε το σωστό τζάκι φυσικού αερίου για το σπίτι σας.

newsletter

     ενεργειακά τζάκια θεσσαλονίκη

ενεργεικά τζάκια ενεργεικά τζάκια bef ενεργεικά τζάκια ortal 

κατασκευη ιστοσελιδων
.